Klinisk rent

Nyskabende indenfor grøn rengøring

CleanShield Desinfektion

Lavet på plantekoncentrat men dræber alle bakterier og vira, så som MSRA og listeria.

CleanShield Desinfektion er ikke giftig for mennesker, planter eller dyr. I modsætning til mange desinfektionsmidler, skal produktet ikke vaskes væk fra den desinficerede overflade. Det som efterlades tilbage på overfladen, fortsætter med at rense, indtil næste rengøring, eller i op til 14 dage.

Andre desinfektionsmidler skal vaskes væk efter brug. Dette betyder, at de dræbte bakterier og den steriliserede overflade, vaskes væk og efterlader rummet klar til de næste hold bakterier.

 

Dette sker ikke med CleanShield Desinfektion.

 

Helt naturligt økologisk produkt.

• Har et bredt spektrum antimikrobiel aktivitet, der virker mod bakterier

• Har udvidet virkning (residual effekt).

• Har evnen til at nedbryde biofilm.

• Er effektivt selv ved tilstedeværelse af organiske stoffer.

• Det virker ved at nedbryde bakteriernes cellevægge.

• Stabilt ved pH-niveauer fra 2 til 12 og temperaturer op til 60oC.

• Ikke-ætsende. Angriber ikke metal og påvirker ikke andre materialer.

• Er upåvirket, når de udsættes for lys.

 

Rengøring med CleanShield Desinfektion og ved normal rengøring til højre.

Testen er fortaget på et dørhåndtag.

Desinfektion

 

For første gang nogensinde kan man helt naturligt dræbe alle bakterier og vira med et helt grønt produkt. Uden at gøre skade på miljøet.

 

 

CleanShield Desinfektion er en banebrydende nyhed indenfor antibakterielt desinfektionsmiddel. Produktet er fremstillet fra naturlige og økologiske ingredienser.

CleanShield Desinfektion er fremstillet af specielt udvalgte plante- og organiske syrer, der stammer fra grøntsager og frugt.

Det er et bredspektret naturlig anti-bakterielt desinfektionsmiddel, der kan bruges i en bred vifte af industrier.

 

Når man anvender CleanShield Desinfektion til sterilisering kan produktet dræbe eventuelle bakterier, samtidig sikrer man sig, at der ikke er nogen giftige rester tilbage, således kan produktet anvendes uden at skade fødevarer.

 

CleanShield Desinfektion er 100% naturlige. Alle ingredienser er godkendt af USA FDA GRAS.

I USA samt Canada er produktet godkendt, til at bruge omkring eller på fødevarer. For eksempel er det i vid udstrækning anvendt til at vaske æbler og pærer i, før de pakkes.

 

 

Sådan fungerer det

 

 

 

CleanShield Desinfektion er en ikke- toksisk organisk erstatning for klor. Det forgifter ikke organismen, men virker rent mekanisk ved at ødelægge celleniveau membran af en mikroorganisme (cellevæg indtrængen). Effekten af produktet skyldes den unikke blanding af plante og organiske syrer i produktet. Alle ingredienser findes i fødevare og er en sikker naturligt afledt glycerin opløsningsmiddel, som gør de aktive ingredienser opløseligt i vand.